Gratis levering
Keltisk inspirerte design
|    

Mini Cart

Leveringskostnader

Å forsikre god levering av sengen fra vårt lager til ditt hjem er viktig for oss, så vi bruker DB Schenker som vår hovedleverandør. DB Schenker er et selskap verdt € 15",3 millioner, med 1500 kontorer over hele verden og som sysselsetter over 91 000 fagfolk. De er leverandør nummer én av landtransportløsninger i Europa. Et sporingsnummer er tilgjengelig fra DB Schenker på forespørsel for kunder som ønsker å spore sin forsendelse.

Vi tror ikke på skjulte leveringskostnader, så alle leveringskostnader er inkludert i våre priser. Dette er vår policy i forhold til våre standardland der prisene er publisert på individuelle nettsteder. Standardlandene er:

Irland, Storbritannia, USA, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Sverige, Norge, Danmark, Canada, Sveits, Nederland, Finland, Østerrike (priser gitt på tysk nettsted), Belgia og Luxemburg (priser gitt på fransk nettsted)

Vi kan også organisere levering til andre land enn disse standardlandene, ettersom Schenker er et globalt selskap. Imidlertid vil kostnad og produksjonstid variere avhengig av leveringssted.
Hvis du ikke kan motta levering av varer på forhåndsarrangert dato, eller hvis du er forsinket eller ikke er hjemme når varene ankommer, kan vi ikke vente lenger enn rimelig tid og vil måtte dra videre til neste levering og omorganisere din levering til en annen dag.

Forberede rommet for din nye seng

Kort tid før leveringsdagen, vanligvis dagen før eller om morgenen bestillingen skal komme, må du sørge for at din gamle seng har blitt flyttet til siden eller ut av rommet der sengen skal stå. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å fjerne den gamle sengen og/eller madrassen på grunn av helse-og sikkerhetsmessige årsaker.
Det er viktig at du ikke kvitter deg med din gamle seng eller madrass før den nye sengen er levert. Leveranser kan noen ganger mislykkes av uforutsette grunner, og vi vil ikke at du skal sitte igjen uten noe å sove på før vi får omorganisert til en ny leveringsdato.