Gratis levering
Keltisk inspirerte design
|    

Mini Cart

Om keltiske senger

Vi er en familiedrevet bedrift med base i Clare fylke i Irland. Vi startet vår reise med tradisjonelle metallverksteknikker. Siden oppstart har vi gjennomgått vår forretningsmodell kontinuerlig, og i dag blir våre produkter solgt globalt.

Gjennom alle år har vi holdt oss tro mot vårt opprinnelige mål - å lage håndlagde jernsenger som er sterke og solide og av høyeste kvalitet. Siden tidlig på 1990-tallet har vårt utvalg av jernseng-design og fargevalg vokst eksponentielt. Vi er svært stolte over vårt rikholdige utvalg av både tradisjonelle og moderne design. For eksempel har våre baldakinsenger og våre lavpris-senger hatt en enorm etterspørsel blant kundene.

Internetts gjennombrudd revolusjonerte vår forretningsmodell. Det som en gang hovedsakelig handlet om jungeltelegraf og kundeanbefalinger har blomstret opp og blitt til en fullskala, global virksomhet. Vi selger over hele Europa - med Storbritannia, Frankrike og Tyskland som ledende markeder for oss. Sengene våre er berømte over hele kloden og sprer seg fra hovedkvarteret i Clare til Canada, USA og Australia. Celtic Beds er stolte av å levere raskt til ethvert sted, og har fornøyde kunder på Middelhavsøya Korsika og British Columbia, for å nevne noen.

Forbi er tiden da smijern senger bare var tilgjengelig for de som kunne ta seg råd til design og håndverk fra 1800-tallet. Takket være Celtic Beds er den gamle tradisjonen med jernsenger ikke bare levende, men blomstrende igjen.

I våre første år kom Irer kjørende fra hele landet for å se vår kolleksjon, og de delte hvordan det lot dem få kontakt med sin historiske arv.

De fleste kunder ønsket et passende og fremtredende møbel som ga dem mest mulig komfort og god søvn. I takt med den voksende digitale tidsalderen har vi utvidet vår virksomhet til internett. Nå kan folk fra hele verden velge fra vår katalog og bestille det de liker best. Vi elsker å se hvordan våre varige produkter gir kunder minner fra barndommen, ettersom disse sengene har slående likheter med eldre møbler.

Men selv om vi har vokst og gått fra styrke til styrke, tror vi fortsatt på å tilby kvalitetsprodukter i toppklasse, matchet med utmerket kundeservice.

 

Hvordan gjøres det?

Det finnes metall og smijerns-senger som er datert tilbake til det 18. århundre, da de ble håndlaget av håndverkere. De helte støpegodset fra sandstøpeformer før de gjorde utførelser i hvitt eller flere farger, med detaljert gullforgylling på støpegodset. Imidlertid ble bare et begrenset antall senger laget på denne måten. Den industrielle revolusjonen markerte dessverre begynnelsen på fabrikker, som også var populære i det Viktorianske England og i USA. Den stadige marsjen mot modernisering resulterte i masseproduksjonsmetoder og førte til slutt til at denne gamle kunstformen nesten gikk tapt.

Vi på Celtic Beds forstår luksusen i å legge hodet på noe holdbart og komfortabelt, og likevel unikt. Ved å være tro mot de opprinnelige ideene til tidlige håndverkere, kan Celtic Beds sikre at alle dine produkter får all den oppmerksomheten de trenger! Vi lover å bygge din drømme-smijerns seng!

Selv i dag bruker vi idealer fra det 18. århundre i produksjonen, der hvert stykke kuttes for hånd, bøyes for hånd og kobles for hånd ved å helle det smeltede metallet i en form.

De ferdige produktene er belagt med polyuretanpulver, da denne prosessen gir en renere overflate enn maling. Det øker også holdbarheten og gjør den mer motstandsdyktig mot riper og avskaling.

Celtic Beds verdsetter tradisjon. Vår kjærlighet til smijern-senger har helt frem til i dag inspirert oss til å fortsette familiebedriften. Ved å holde tradisjonen i live, prøver vi opprettholde den perfekte standarden når det gjelder kvalitet. Alle vi på Celtic Beds sover som konger og dronninger, og det kan du også.